fredag 28 maj 2010

Tom tid är också tid

Det finns två lägen efter en intensiv cafédag kombinerad med en konferensbokning här i Lännäs Södra Skola. Min man representerar den ena. Han är totalspeedad och efter att ha plockat med disk, mat, produkter och ting tolv timmar idag, så bara fortsätter han. Nu glänser köket här nere hos oss också. Dessutom tog han en cykeltur efter färdigt dagsverke på ovanvåningen, dvs på jobbet, i ösregnet. Helspeedad.

Själv sitter jag bara och glor framför mig. Har tänkt gå ut för lite frisk luft i två timmar nu. Ska bara... kolla fb... kolla i badrumsspegeln efter grå hårstrån som jag måste rycka bort... ta på mig strumpor men orkar inte gå till sovrummet... kolla lite på hemnet... sakna barnen... fundera på om jag vill dusch när jag kommer in eller inte...

Egentligen hade jag bestämt mig för min varannan-dags-springrunda ikväll. Tänkte det skulle vara skönt att rensa huvudet efter alla människomöten idag. Men det bara gick inte... Sänkte ribban till en promenad men det går visst inte heller. Till slut enades min man och jag om att min enda uppgift var att gå ut och andas lite.

Jag tog på mig strumporna, tog fram gummistövlarna men blev så plötsligt tvungen att gå in och skriva lite på bloggen ;)

Jag tror all denna tomma tid egentligen grundar sig i att barnen är bortresta hos sina farföräldrar denna helg. Det är så tomt och tyst så vi kommer helt av oss, min man och jag. Fast jag nu suttit och glott en lååång stund har vi hela kvällen kvar.

Jag behövde nog paus. Jag tror jag ska fortsätta i den. Fast med gummistövlar. Gå utför att gå in. Till soffan och fortsätta på filmen jag somnade ifrån igår kväll.

Det är ett hårt liv att vara egen företagare. Eller inte :)
Jag lever det liv jag vill och det är jag stolt över.
Glad för. Tacksam över.

Imorgon får jag nog ny fart. Nu behövs det ju inte ;)
God kväll!

Inga kommentarer: