lördag 19 december 2009

Långledigt!

I dag har vi öppet kl 11-15 som vanligt på lördagar. Och tänker med blandade känslor på att det är sista gången vi har öppet fram till... påsk!
Vi som familj har levt dygnet runt med att bygga upp Englas Skafferi de senaste sex åren, och arbetat hårt för att nå dit vi nått idag. Det har varit en fantastisk resa som gett oss oersättliga erfarenheter och oförglömliga människomöten. Vi skulle inte ha trott det om någon berättat för oss vid starten vad vi skulle stå i idag. Vi är väldigt tacksamma för allt vi fått vara med om, men ser också att nu är det dags för en ny resa. En familjeresa där vi bara får rå om varandra och hitta tillbaks till vår kärna. Barnen är i stort sett födda in i verksamheten och att ha kunder som kommer och går i vårt eget hus har blivit en livsstil.

Nu är det dags för oss att ladda batterierna och vi har därför bestämt oss för att ha verksamheten helt stängd tills påsken kommer. Då startar vi upp en ny härlig, säsong med dunder och brak. Då kommer värmen tillbaka till vårt land och vår högsäsong drar igång igen med bageri, café, butik och inte minst bakkurser.

Jag håller redan på att boka in vårens bakkurser i april - platserna försvinner fort så haka på! Och via mejl går det att fortsätta få tag på oss. Vi kollar av den regelbundet och svarar så fort vi får möjlighet!
Jag bjuder på lite familjebilder från fotoalbumen sedan starten i juni 2004:

2004
Engla, Ingrid & Ola...

... då vi startade cafét i dörröppningen till vårt kök

Sortimentet första sommaren

Engla, då 2 år, som publik på en av
våra första konserter i Alvinsalen

2007
Gubbjazz med SwingCats i Alvinsalen
med Alvin själv i förgrunden...

... som hunnit bli 2 år då.

Alvin singer...

... feature...

... Engla songwriter
Man leker & bearbetar den värld man lever i ;)

2008
Som treårig Alvin är man till stor hjälp i bageriet
med att göra choklad- & äpplepaj...

... samt att provsmaka förstås!

1 kommentar:

Ola sa...

Åh, vilka minnen som kommer tillbaka när jag ser din lilla bildkavalkad. Vad vi ändå har lyckats med, du och jag! Och vilken utveckling på bagerskan :)

All heder åt dig, min flitigfia!