måndag 2 november 2009

Glädje i Inkorgen

Såna här mejl kan man leva länge på. Detta låg och väntade i Inkorgen precis nu när jag skulle stänga igen butiken för idag. Det kom från några av våra härliga kunder ikväll.

"Hej.
Pojkarna kommenterade bullarna hela vägen hem, om och om igen! "De där bullarna var inte att leka med, alltså." Nu snackar de om brödet! Vi längtar efter mer!"

Glädje!

1 kommentar:

Lenaslera sa...

Hej, Det var ett tag sen jag var inne här känner jag. Resor och husfunderingar och en massa kul att läsa ikapp om. Jag vill jättegärna att du säljer min keramik :) Nu håller jag på som bäst med att få till produktionen till julmarknader och julförsäljning. Vet inte än hur mycket som blir bra och om det räcker till mer än de tillfällen jag ska sälja själv. Men kanske kan det komma lite innan jul och annars efter när jag plockar ihop julförsäljningen. Är det något särskilt du vill sälja eller kan jag plocka ihop? Jag tänker mig kanske sådana små fyrkantiga fat som du fick ett av mig och någon mugg .. i alla fall med lite änglatema. Du ser ... nu blev jag inspirerad :)