måndag 3 augusti 2009

YIPPIEEE!

Jag har bokat flygbiljetter. Till en person. Bara jag.
Till Gotland! Fantastiskt.

Jag ska få åka och baka med mina två idoler i en hel vecka i början på september. Dagen efter vi kört sista sommarcafédagen piper jag för att få tanka och lära mig en massa nytt. Suga i mig inspiration och bara ha tiiiiiiiiiiiid att smälta alla ljuvliga intryck i så väl bageri som natur.

Jag ska få baka med Tina och Erik på Rute Stenugnsbageri. Erik var den som byggde den stora vedeldade stenugnen på Rosendals Trädgård på Djurgården i Stockholm. En av Sveriges allra bästa surdegsbagare!
Blogg-Martin, som jag följer, har gjort praktik där och beskriver det så fantastiskt här. Det bara spritter i mig! Vilken belöning efter en slitsam men fantastiskt lyckad sommarsäsong här på Englas Skafferi.

Men med det är det inte slut. Vi satsar stort på hösten och kommer fortsätta med cafét, bageriet, butiken och evenemang under hösten också. Nya öppettider hittar du nedan.

Denna vecka gäller onsdag-söndag kl 11-18
10 aug-6 sept fre-sön kl 11-18
7 sept-13 sept stängt då jag alltså är på Gotland
Från 14 sept fram till jul har vi öppet:
måndag kl 16-20
fredag kl 13-18
lördag kl 11-15

2 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Åh, så inspirerande och kul det låter! Själv drömmer jag om att kunna delta i en av dina kurser så fort jag slutat amma min lille krabat och kan lämna honom ett lite längre tag. Hälsningar Marie

lillan sa...

Hej ooh tack för senast!
Tog mig frihet och h gjort lite reklam för dig på min blogg och hoppas det är OK:))
Baguettegallret är super!!
kram
Caroline