tisdag 2 juni 2009

Växtvärk?

Café Englagård har fått en fantastisk start på den här säsongen. Vi har tredubblat antalet intresserade besökare dessa två premiärhelger och detta senast toppat av en Mors Dag som för oss slog alla rekord! Det här är fantastiskt för oss att uppleva efter fem säsonger av hårt slit. Det är med stor glädje vi välkomnar alla dessa härliga människor till Lännäs :-)

När ett kärt barn, som caféet är för oss, växer lite för fort är det ibland svårt att hänga med! Lite växtvärk och lite förvirring och några missförstånd. Saker och ting tar slut, bageriet och bagerskan hinner inte med, lokalerna har inte varit tipp topp och de kunder vi velat bemöta med den kvalitétsstämpel vi haft som rättesnöre ända sedan starten har inte alla gånger, denna vår, fått vad de förtjäntat!

Tack alla underbara ni som ändå kommit till oss med en stor ryggsäck av tålamod, förståelse och överseende. Jag tror och hoppas att de allra flesta av er fått det ni hoppades på till slut och att ert besök hos oss, denna lite överraskande vår, ändå har gett mersmak. Inget café utan er underbara, glädjefyllda och inspirerande kunder!

Fortsätt komma! Jag bakar så det glöder :-)
Kram till er alla.

2 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

Hej Ingrid!
Åhh, vad härligt när det går åt det hållet och inte tvärtom!
Men vilket håll det än bär åt har det ju en tendens att skapa stress för oss företagare.
Jag hoppas att besökarna sprider ut sig jämnt fördelat hos er så alla kan njuta av Englas skafferi denna säsong! Även du! ;o)
Få se om man kan pricka in ett besök framöver....
Kram Kicki

Petra sa...

Vad roligt att jag kunde bidra med läsare till er blogg. Tycker att det är så mysigt hos er, och det är ju bara roligt om fler kan upptäcka det. Jag får ta och prova ert surdegsbröd, kanske är dumt att ge upp efter första försöket. Jag var hos Karolina C igår och hon hade gjort supergoda baguetter på någon typ av surdeg, så det finns hopp. ;)
/Petra