lördag 21 februari 2009

Dansanta Carl-Jan

zA5¤?&(zX""CXS¤!
När stunden så är här och inspirationen att ta sig an tekniken infinner sig, så raderas alla bilder!!! Suck... man förstår liksom vad det är som omedvetet gör att man drar sig för att överföra bilder från mobilen till datorn.
För att vara säker kopierade jag bilderna så de skulle finnas på två ställen, och mycket riktigt fanns två mappar med mina fina bilder, en i datorn och en kvar i mobilen. Men båda var - TOMMA! Fatta vad mycket glädje och engagemang jag la på de vackra vinterbilderna som jag så fint skulle lägga ut på bloggen.

Jag ber om ursäkt. Det blev inga bilder... Borta! Väck. Försvunna. Hoppas de landade någon annanstans. Jaja... vad är väl en bal på slottet... ett par bilder mer eller mindre i cyberspace...? Det kryllar det ju av i alla fall... nån annans. ;-)

Hm!..

Nu sprakar i alla fall brasan hemtrevligt här i köket, och jag är mätt i magen av en sen middag. I dag har jag vitmålat den nyputsad kamen uppe i Alvinsalen (det hade jag också kort på i mobilen som jag tänkte lägga ut...) och den blev så vacker! För vackert måste det vara här hos oss på måndag. Då kommer nämligen självaste dansante Carl-Jan Granqvist från Grythyttan hit! Om han har tid förståss. ;-) Varken han eller någon annan trodde väl, när detta blev bokat, att han fortfarande skulle vara med i "Let´s Dance". Jag småsneglade på omröstingen under tjejmiddagen i går kväll (tack Anna för en härlig kväll!) och såg att han och hans partner gick vidare en vecka till! Makalöst vilken förmåga han har att charma sin publik utan att dansa så mycket bättre än ett skåp!

Nästa lördag, den 28:e, blir det riktig dans-svängom här i Lännäs Södra Skola. Salsa Comboio, ett liveband från Karlstad kommer spela, samtidigt som en kock kommer live-kocka mexikanska tapas till vår buffé i pausen. Efter det introducerar en salsainstruktör, som driver egen dansstudio i Örebro, salsa-steg och får upp oss alla på dansgolvet. En hejdundrandes kväll! För biljetter följ denna länk!

Nu till lite choklad efter maten.. En sann njutning :-)

Inga kommentarer: