måndag 18 augusti 2008

En skolmamma är född

I dag har en skolmamma fötts. Inte så mycket ett skolbarn som en skolmamma, tror jag. Jag var nog pirrigast i morse när vi skulle följa Engla 6 år utan framtand, med ny skolväska och prinsess-pennskrinet laddat med matchande pennor till sin första skoldag.


Både Englas pappa och jag hade stängt dörren till jobbet i Skafferiet för en dag och bestämt oss för att ha en dag tillsammans, bara vi tre. Lillebror fick gå sin dag på dagis medans vi åkte in till stan och shoppade loss, lunchade och strosade. Något som för våra barn är höjden av lyx ~ en strosande mamma och pappa. Vanligtvis fyller vi våra dagar av effektivt arbete med degar, besökare, bokföring och webdesign, men idag fick vara speciell.

Vem minns inte sin första fröken? Engla fick en underbar Ingegerd

Första skoluppgiften; rita fröken!

Våra kunder fortsätter ringa in och fråga om bakkurser - otroligt uppmuntrande! Många vill ge en bakkurs i present i stället för en sak. Ett fint sätt att göra något tillsammans, som ger gemenskap under dagen och ett mervärde länge efteråt. Jag brinner verkligen för att få människor att tro på sin förmåga att forma sitt eget bröd!

1 kommentar:

Prinsen sa...

Jag blir stolt över det du skriver! Det är så vardagsnära och det (be)rör mig.
Fortsätt skriv - dina tankar är väl värda att läsas!

kram!